-
Maliny I. trieda
Jednotka: 125 gNaozaj voňavé a sladké, jemne kyselkavé maliny, ktoré sa vám rozplynú na jazyku.
-
Maliny sušené mrazom
Jednotka: 20 gSušené mrazom pre lepšiu chuť, farbu aj aróma. Vhodné ako maškrta, aj ako náhrada čerstvého ovocia.
-
Mandle jadrá BIO
Jednotka: 100 gMandle v biokvalite majú typickú jemnú sladkú chuť, takže sa dajú jesť samostatne, alebo z nich môžete pripraviť sladké dobroty, kokteily a exotické špeciality. Mandle sú vhodné aj na výrobu domáceho mandľového mlieka.
-
Mandľové KEKSE
Jednotka: 35 gOblátky s náplňou. Vhodné pre ľudí s potravinovými intoleranciami.
-
Mandľové Maslow
Jednotka: 250 gVyrobené z výberových jemne pražených mandlí so štipkou morskej soli pre zvýraznenie chuti. Mandle v Slowlandii sú ručne triedené, pražené nasucho a šetrne, tak aby sa zvýraznila ich prirodzená sladká chuť. Má hladkú konzistenciu, ľahko kĺže po jazyku a konzistenciou pripomína skutočné maslo.
-
Mandľovo karobové KEKSE
Jednotka: 35 gOblátky s náplňou. Vhodné pre ľudí s potravinovými intoleranciami.
-
Mandľový krém
Jednotka: 250 gDelikátny jemný mandľový krém vzniká spojením mandľového masla a kokosového cukru z Indonézie. Hladkú konzistenciu mu dodáva prémiové kakaové maslo Fino de Aroma. Výsledok je jemne sladký, hodvábne jemný krém s chuťou po čerstvo pražených mandliach a s karamelovou dochuťou cukru z kokosových kvetov.
-
Mango sušené mrazom
Jednotka: 20 gMango je sušené mrazom, keďže si tak lepšie zachová svoju pôvodnú farbu, arómu aj chuť. Vhodné ako maškrta aj ako náhrada čerstvého ovocia.
-
-
Mangová tyčinka
Jednotka: 45 gRaw – Vegan mangová tyčinka vytvorená z manga z Burkina Faso. Bez farbív, bez éčok, bez mlieka i bez lepku.
-
Marhule sušené BIO
Jednotka: 100 gSušené sladké marhule v biokvalite. Vhodné ako maškrta, aj ako náhrada čerstvého ovocia. Pre lepšiu chuť a štruktúru ich môžete vopred namočiť. Pripravíte z nich sladkosti, aj výbornú omáčku k jedlu.
-
Mária zrnková káva
Jednotka: 200 gKáva Mária je stredne-svetlo pražená zmes 100% arabík, jemne ovocnej chuti, s intenzívnymi tónmi kandizovaného zázvoru, medu a korenia.