-
-
Mandle jadrá BIO
Jednotka: 100 gMandle v biokvalite majú typickú jemnú sladkú chuť, takže sa dajú jesť samostatne, alebo z nich môžete pripraviť sladké dobroty, kokteily a exotické špeciality. Mandle sú vhodné aj na výrobu domáceho mandľového mlieka.
-
Miso mugi jačmeň
Jednotka: 400 gExotická fermentovaná pochúťka na prípravu japonskej polievky Miso, či na dochutenie hotových pokrmov.
-
Miso shiro biela ryža
Jednotka: 400 gExotická fermentovaná pochúťka na prípravu japonskej polievky Miso.
-
Morské riasy Nori plátky
Jednotka: 25 gNori je najrozšírenejšia morská riasa predovšetkým vďaka svojej výbornej chuti. Riasy môžete jesť samotné alebo s nimi obohatiť polievku či šalát. Sú prirodzene bezlepkové a vhodné pre vegetariánov.
-
Morské riasy Wakame BIO
Jednotka: 50 gWakame je veľmi blízka riase Kombu, v niektorých receptoch môže Kombu nahradiť. Riasy môžete jesť samotné alebo s nimi obohatiť polievku či šalát. Sú prirodzene bezlepkové a vhodné pre vegetariánov a vegánov.
-
Muškátový orech celý BIO
Jednotka: 25 gMuškátový orech sa používa na ochutenie polievok, omáčok, mäsa.
-
Nori vločky
Jednotka: 40 gNori je najpopulárnejšia zo všetkých druhov rias. Dá sa rýchlo a ľahko upraviť a dá sa mnohostranne použiť. Na základe svojej jemnej arómy je pre nováčikov pravdepodobne najlepšia a to predovšetkým chuťou. Táto jemnosť vychádza z jej miesta rastu, v chránených úzkych zálivoch blízko pobrežia, kde čerstvá voda z riek zmierňuje obsah soli v morskej vode.
-
Ocot jablčný BIO
Jednotka: 0,5 lNefiltrovaný a tepelne neošetrovaný jablčný ocot v bio kvalite sa vyrába v Hoštětíne kvasením jablčného vína z vlastných zdrojov. Vyrába sa bez pridania kvasiniek či baktérií octového kvasenia. Tepelne neupravený.
-
Para orechy BIO
Jednotka: 100 gČerstvé para orechy v bio kvalite sú krémovo biele a majú sladkú chuť. Dajú sa jesť samotné alebo ich môžete zakomponovať do sladkých aj slaných pokrmov. Orechy je možné pražiť, namáčať a dokonca aj nakladať.
-
Píniové oriešky
Jednotka: 50 gJedlé semienka borovice pínie. Sú mäkké a krémové. Vhodné na prípravu masla alebo pesta. Majú sladkastú maslovú chuť.
-
Rasca celá BIO
Jednotka: 60 gJedno z najrozšírenejších korenín našej kuchyne. Používa sa na ochutenie pečiva, polievok, omáčok.