-
Rasca mletá BIO
Jednotka: 60 gJedno z najrozšírenejších korenín našej kuchyne. Používa sa na ochutenie pečiva, polievok, omáčok.
-
Rozmarín BIO
Jednotka: 25 gRozmarín ochutí jedlá a povzbudzuje organizmus. Používa sa na ochutenie rybích špecialít, zveriny, šalátov a omáčok.
-
Saturejka BIO
Jednotka: 20 gSaturejka je vhodná do strukovinových pokrmov, zeleninových polievok.
-
Sezam čierny nelúpaný BIO
Jednotka: 100 gČierny sezam nelúpaný v biokvalite. Je chuťovo výraznejší než svetlý. Môžete ho pridať do šalátov, jogurtov, kaší alebo sušienok. Často sa využíva aj v ázijskej kuchyni.
-
Sezam lúpaný BIO
Jednotka: 100 gSezamové semienko je vhodné na sladké i slané pečenie, ako posýpka na kaše, jogurty a šaláty. Rozdrvením so soľou tvorí gomasio, ktoré skrášli a dochutí jednoduché každodenné jedlá.
-
Sezam nelúpaný BIO
Jednotka: 100 gSezamové semienko je vhodný na sladké i slané pečenie, ako posýpka na kaše, jogurty a šaláty. Rozdrvením so soľou tvorí gomasio, ktoré skrášli a dochutí jednoduché každodenné jedlá.
-
-
Škorica Cejlon mletá BIO
Jednotka: 40 gCejlónska mletá škorica má lahodnú jemnú vôňu a chuť.
-
Slnečnicové semienka BIO
Jednotka: 100 gSlnečnicové semienka majú príjemnú orieškovú chuť. Sú lúpané a ich použitie je veľmi univerzálne. Vyrobíte si z nich maslo, mlieko alebo trebárs syr. Sú výborné do šalátov, príloh, pečiva či kaše.
-
Šošovica červená polená lúpaná BIO
Jednotka: 500 gČervená šošovica nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžova. Nemusí sa namáčať a rýchlo sa uvarí. Po uvarení sa rozpadá a je vhodná predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.
-
Sušené marhule
Jednotka: 100 gSušené sladké marhule. Vhodné ako maškrta, aj ako náhrada čerstvého ovocia. Pre lepšiu chuť a štruktúru ich môžete vopred namočiť. Pripravíte z nich sladkosti, aj výbornú omáčku ku slanému jedlu.
-
Tekvicové jadierka bez šupky NATURÁL
Jednotka: 250 gTekvicové jadierka bez šupky Naturál sú bez tepelnej úpravy a bez soli. Sušia sa na veľkoplošných sušičkách pri nízkej teplote, aby si zachovali výživové hodnoty.